Bulunduğunuz sayfa:

Ziyaretçi Defterine Yaz

Adnan AK    28 Ocak 2011 23:52 |
Bu Pazar Saat 13:30 da Vatan Tv de Tokat Spor Çanakkale Dardenel Spor maçı Naklen yayınlanacaktır Tüm Spor severlere duyurulur.

Durmuş YIĞMAN    20 Ocak 2011 06:10 | Erbaa
dyigman@hotmail.com
Şanlı Bayrağım

Üç beş vatan haini seni attıysa yere
Cezasını çekmeli böyle yazılmış töre.
Duymayanlar utansın feryat ettik kaç kere
Bunlar canımı sıkar, benim şanlı bayrağım.

Seni üzgün görürüm bazı günler zamanlar
Kurudu mu sanırsın üstündeki bu kanlar?
Senin için ölüyor bak bu gencecik canlar.
Gözyaşım durmaz akar, benim şanlı bayrağım.

Ne gerek var bayrağım başka sevgi bulmaya
Ayın yıldızın yeter sana aşık olmaya.
Dünya sana dar gelir gidelim senle Aya
Bu sevda beni yakar benim şanlı bayrağım.

Senin için yatıyor şu toprakta yatanlar
Kıymetini bilmezler seni yere atanlar,
Utansın şerefsizler, bu vatanı satanlar
Gözlerim üzgün bakar benim şanlı bayrağım.

Yarılsa yer çökse gök, yer yerinden oynasa
Dünyanın sonu gelse tüten ocak olmasa,
Sana sahip çıkacak dünyada Türk kalmasa
Şehidim sahip çıkar sana şanlı bayrağım.

Durmuş YIĞMAN
19.02.2010

özbay korkmaz    18 Ocak 2011 13:25 | istanbul
ozbay-korkmaz@hotmail.com

mürşit aksu    16 Ocak 2011 22:23 | istanmul okmeydanı
salkım ören köyü derneği üyesi mürşit çok değerli hemşerilerime değerli başkanımıza ve üyelerimize selam memleketimi çok seviyorum birlik ve beraberlik dileğiyle cenabı hak yar ve yardımcımız olsun

Adnan AK    12 Ocak 2011 18:13 |
23.01.2011 Pazar günü saat 12:30 - 15:30 arası Beşiktaş ta bulunan Dernek Merkezimizde her yıl düzenli olarak yapılan Geleneksel toplantımız yapılacaktır.

Toplantımızın konuşmacısı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Bölüm Hocası Prf.Dr.Ülkü ATAIRMAK Eklem Romatizması, Bel ve Boyun fizik tedavisi kolunu konferans verecektir.

Tüm üyelerimizi ve hemşerilerimizi bu önemli konferansı takip etmeye davet ediyoruz.

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği

.

HÜSEYİN KOYUNCU    31 Aralık 2010 17:21 |
GEÇMİŞİ KAPATMANIN YOLU YENİ BİR SAHİFE AÇMAK VE BU SAHİFEYE GÜZEL ANILARI YAZMAK İNSANLARIN İSTEDİĞİ , ARZU ETTİĞİ AMA GURUNUN VERDİĞİ RAHATSIZLIGA YENİK DÜŞÜP GÜZELLİKLERİ GERİ DE BIRAKMASI HİÇBİRİMİZİN ARZU ETTİĞİ BİR YAŞAM BİÇİMİ DEGİLDİR SAYFALARIN TEMİZ OLDUGU ,SAGLIK ,SIHHAT,HUZUR VE KAZANÇIN BOL OLDUGU YENİ BİR YIL DİLEKLERİMLE HEPİNİZE İYİ YILLAR DİLİYORUM.
HÜSEYİN KOYUNCU
ERBAA AŞAĞI ÇANDIR KÖYÜ DERNEK BAŞKANI

Zeki Özgü    30 Aralık 2010 19:22 | Kartal-İstanbul
Sevgili dernek yönetcileri ve hemşehrilerim: 2011 yılının iş,ekmek,özgürlük ve barış içinde geçmesi dileğiyle, hepinizin ve tüm insanların yenı yılını kutlar,sağlık ve mutluluk dilerim.

melek antmen gürkan    25 Aralık 2010 15:06 | istanbul
melekantmen@hotmail.com
sınıf arkadaşım sönmez yıldırım ve ailesine başsağlığı,vefaat eden ablasına da tanrıdan rahmet diliyorum.
melek gürkan (antmen)

Ali Genç    24 Aralık 2010 20:41 | Erbaa - Tanoba
aligenc-60@hotmail.com
Beşiktaş'tan Erbaalı hemşehrilerine hizmet etme gayreti içerisinde bulunan dernek başkan ve mensuplarına başarılar diliyorum.
Ali GENÇ
Erbaa - Tanoba Beldiye Başkanı

Adnan AK    15 Kasım 2010 12:22 |
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı Derneğimizin Yönetim Kurulu adına tebrik eder, mutluluklar dilerim.

zeki özgü    14 Kasım 2010 16:35 | Kartal-İstanbul
Sayın Başkan, Şahsınızda tüm Dernek Yönetiminin ve hemşehrilerimizin kurban bayramını kutlat, herşeyin gönlünüzce olmasını diler.Sevgilerimi sunarım.

zeki özgü    14 Kasım 2010 16:27 | Kartal-istanbul
İlkokuldaki öğretmenlerimden sayı Rafet Çağlar,Süreyya Tok,Orta okuldaki öğretmenlerrimden: Sayın Hasan Altıntaş,Burhan İçellioğlu,Abdurrahman Özkanın Bayramını kutlar .Sevgi ve saygılarımı sunar .Allahtan sağlıklı ve uzun ömürler dilerim

Fadime Tokatlıoğlu    13 Kasım 2010 08:34 | İstanbul/Bakırköy
Herkese merhabalar..umarım bir sonraki organizasyonlarda aranızda bulunma şansını bende yakalarım...Tüm erbaalı hemşerilerime sevgileri sunarım... ;)

Adnan AK    12 Kasım 2010 09:33 |
ENGELLİ ELEMAN ALINACAKTIR. Anadolu Yakası Atasehirde Bilgisayar ve Yazilim Sirketine LİSE Mezunu "ERBAA'li ve ENGELLİ" bir eleman alinacaktir. Müracaat Özgür KONUK 05072443589

Zeki    25 Ekim 2010 23:44 | Kartal-istanbul
Dernek başkanlığınca yapılan Genel Kurul davetine kayın biraderimin vefatı nedeniyle katılamadım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlar. Yeni Yönetim Kurulunun çalışmalarında başarılar dilerim.
Yönetici Yorumu Yönetici Yorumu:
Başınız Sağolsun Allah Merhumun Taksiratını affetsin, mekanı cennet olsun.Geride kalan yakınlarına Sabırlar versin.

Ziyaretçi Defteri Kayıtlar
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »