Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow 2009 gecemiz çoşkuyla kutlandı
2009 gecemiz çoşkuyla kutlandı
              Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 2009 yılı geleneksel gecesi 23.05.2009 Cumartesi günü, Türkiye Spor Yazarları Derneğinin Levent te bulunan sosyal tesislerinde kutladı.
             Geceye Erbaa’nın yetiştirdiği özel yetenek, Emrah muhteşem sunumuyla renk kattı.
            Gecemize çok sayıda davetlinin katıldığı gözlendi, Başkan Prof Dr. Ceyhun ORAL konuşmasında geleneksel gecelerin iyi olduğunu bu geceler sayesinde insanların senede bir kez de olsa bir birlerini görme fırsatı buldukları söyledi.Her yıl Erbaalı öğrencilere düzenli olarak verilen bursların artırılarak devam edeceğini ve bu konuda davetlilerden yeteri kadar burs bağışı yapıldığı belirtti.

Başkan Prof Dr. Ceyhun ORAL geleneksel gecelerimizde bizi yalnız bırakmayan davetliler ile Yönetim kuruluna teşekkür etti.
              Sırayla Gecemize katılan misafirlerimizden Erbaa Belediye Başkanı Sayın Ahmet YENİHAN Erbaa da yapılan hizmetleri anlatan bir konuşma yaptı her yıl düzenlenen Yayla şenliklerine İstanbulda yaşayan Erbaalıları davet etti.
              Bursa dan gelen gururumuz, hayırsever işadamı Hüseyin ÖZDİLEK (Özdilek Havlularının sahibi) bir konuşma yaptı birlik beraberliğin önemine değindi kendi çalışma hayatından örnekler vererek, çalışmanın insan hayatına olumlu katkısından bahsetti.
              Tokat Milletvekilimiz (DİMES)in sahibi Sayın Orhan DİREN bir konuşma yaptı Erbaa’nın il olmasıyla ilgi yaşadığı bir anısını anlattı.
               Gecemize Yine gurur duyduğumuz iş adamlarımızdan Derneğimizin her türlü yükünü koşulsuz üstlenen Yılmaz KAYALAR'ın yeğenleri Zafer KAYALAR ve Mehmet KAYALAR ile isimlerini sayamadığımız çok sayıda Erbaalı katıldı.

Gece Resimleri