Bulunduğunuz sayfa:

Ziyaretçi Defterine Yaz

zeki özgü    07 Haziran 2008 11:27 | istanbul
erek 156
Sayın Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği sayın yöneticileri: Siteniz görüntüsü iyi,içerik olarak ta doldurulursa daha iyi olacağı inancıyla çalışmalarınızda başarılar dilerim
Yönetici Yorumu Yönetici Yorumu:
Zekibey Çok Teşekkür ediyorum elinize sağlık, bir insanın herşeyi bilmesi yapması mümkün değil, sizin ve tüm hemşerilerimizin desteğine ihtiyacımız var lütfen bize destek olun.ortaya bize yakışan bir şey çıkaralım.Saygılarımla.

necmettin    26 Mayıs 2008 22:36 | bayrampaşa
neco1989_@hotmail.com
yeni internet adresimiz hayırlı olsun bu hayırda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum necmettin karcı :) :roll :grin

Adnan AK    22 Mayıs 2008 21:41 | İstanbul
akadnan@hotmail.com
Yeni Dernek Web Sitemiz bütün Erbaalılara hayırlı olsun.Herkesi bu Dernek çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

Site Yönetimi    22 Mayıs 2008 15:01 | İstanbul
Sitemiz ile ilgili görüşlerinizi ziyaretçi defterimize yazabilirsiniz.

Ziyaretçi Defteri Kayıtlar
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11