Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Tuğrul SELÇUK ' un ağabeysi vefat etmiştir.
Tuğrul SELÇUK ' un ağabeysi vefat etmiştir.

Cenaze Haberleri 2 içeriğin tamamı

Cenaze Haberleri

Tuğrul SELÇUK ' un ağabeysi vefat etmiştir.
Erbaa'mızın yetiştirdiği heykeltıraş Tuğrul SELÇUK' un ağabeysi emekli Astsubay Raci SELÇUK kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuş olup 18.06.2016 Cumartesi günü Düzce de ebediyete uğurlanmıştır. Merhuma Allahtan rahmet ailesine ve üyemiz Tuğrul SELÇUK kardeşimize başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Aydin ŞENEL ' in annesi vefat etmiştir.
Derneğimizin kurucu üyesi Aydın Şenel' in annesi Saliç Şenel bu gün 29.06.2014 tarihinde vefat etmiş olup Cenaze bu gün öğle namazını müteakip Karayaka kabristanina defnedilecektir.Merhumeye Allah (cc)dan rahmet geride kalan çocukları ve ŞENEL ailesine şahsım ve Yönetim Kurulum adına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

İhsan KOCAOĞLU vefat etmiştir.

Erbaa'da 2.Dönem 1973-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU'nun babası İhsan KOCAOĞLU 25.02.2014 bugun hakkin rahmetine kavusmustur. Cenaze yarin Öyle Namazından sonra Erbaa Şehir Mezarlığında defnedilecektir. Merhuma Allah ( cc )dan rahmet diler geride kalan yakinlarina bassagligi ve sabirlar dilerim.                Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Bedia BAÇ vefat etmiştir
Dr.Yavuz BAÇ'IN Annesi Bedia BAÇ 23.02.2014 bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze yarın Zincirlukuyu Camiinde öyle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarligina defnedilecektir. Merhumeye Allah ( cc )dan rahmet diler geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Necla Önder vefat etmiştir
Eski Tokat Milletvekillerimiz den (merhum) Reşit ÖNDER'in eşi (Yön.Kur. Üyemiz Sezer SÜZER'in yengesi)  Necla ÖNDER 21.01.2014 bugün vefat etmiştir. Cenaze yarın kılınacak öyle namazından sonra Erbaa da toprağa verilecektir. Merhumeye Rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Prof.Dr. Ceyhun ORAL

Hüseyin ÇAMİÇİ'nin acı günü
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımçısı Huseyin CAMICI'nin kardesi Siyami ÇAMİÇİ'nin Esi 09.01.2013 gunu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze yarin oyle namazini muteakip Salkımören koyünde toprağa verilecektir. Merhumeye Allah (cc)dan Rahmet, geride kalan Eşi,çocukları ve ÇAMİÇİ ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine Bassagligi ve sabirlar dileriz. Mekani Cennet olsun. H.CAMICI 0533 734 9799 http://www.erbaadernegi.com Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Eyüp PEYNİRCİ vefat etmiştir.
ImageErbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyemiz İbrahim ARSLAN'IN dayısı TONU köyünden Eyüp (çavuş) PEYNİRCİ 07 Ocak 2014 bu gün vefat etmiştir. Cenazesi bu gün ikindi namazını müteakip Tonu (Akkoç) köyün de defnedilecektir. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet ruhu şad olsun.  Prof.Dr.Ceyhun Oral

Şecaattin TÜZEMEN vefat etmiştir.

Erbaa'nın Say ailesinden Türkan Tüzemen'in eşi, Şecaattin Tüzemen 16.11.2013 bu gün vefat etmiş olup, yarın Karaca Ahmet Mezarlığı Şakirin Caminden İKİNDİ namazında kalkacaktır. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler geride kalan yakınlarına Başsağlığı ve sabırlar dileriz.