Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Hacıpazar Köyü Derneğinin 22.12.2013 Pazar günü yapacağı 1.Kahvaltılı Sohbet Toplantısına Davet

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel hale getirmiş olduğu yöre yemekli sohbet toplantısının yöre dernekleri ve üyeler tarafından çok beğenildiği bilinmektedir. Erbaa Derneği Kurucularından ve Dernek Saymanımız Adnan AK  Kurucusu ve Başkanı olduğu  Erbaa Hacıpazar Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneğinde aynı faaliyetleri

yapma ve devam ettirme arzusundadır.Bu itibarla Erbaa Derneğinin yıllardır yapmakta olduğu yöre yemekli sohbet toplantısını, 22 Aralık 2013 Pazar günü Sabah Saat 10:30 da Bahçelievler (Camlıkahve) Cumhuriyet Mah. Ceylan Sok. No:10 da bulunan Hacıpazar Köyü Derneğinde KAHVALTILI olarak yapma kararı almıştır.

Hacıpazar köyü Derneği Eğitime çok önem vermekte, imkânlar ölçüsünde bu ve benzeri eğitimleri sürekli hale getirmek istemektedir.  Bu denli önemli bir konuyu yıllardır işleyen, topluma aşılayan, sevdiren, Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Prof.Dr. Ceyhun ORAL’ ın sunumuyla başlatmayı devamı bakımından çok önemli bir başlangıç olacağı düşünülmektedir.

Daha önce Hacıpazar Köyünde Mezarlık düzenlemesi yaparak 1500 adet Sedir çamı diken ve Derneğine 175 metre kare yer sahibi yapan başkan bu faaliyetin Derneğin kuruluşundan bu yana en önemli faaliyeti olacağına düşünmekte, tüm Hacıpazarlıların ve Hacıpazar dostlarının eksiksiz katılmasını arzu etmektedir.

Erbaa Derneği Kurucusu ve Dernek Saymanımız Adnan AK Erbaa Derneğine çok önemli katkılar sunmaktadır. Böyle bir günde Başkanımız yalnız bırakmamak hepimizin görevidir.

Tekrarı olmayan bu etkinliği 22.12.2013 Pazar günü kaçırmayalım. 0533 373 1558

Prof.Dr.Ceyhun ORAL