Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow 2014-2015 yılı burs müracatı başladı
2014-2015 yılı burs müracatı başladı
Erbaa doğumlu olup, "öncelikli olarak ailesi Erbaa'da ikamet eden" ve İstanbul da 4 yıllık Üniversite okuyan "ihtiyaç sahibi" öğrencilere daha önceden olduğu gibi 2014 - 2015 öğretim yılında da BURS verilecektir. BURS MÜR.FORMU doldurularak gerekli olan evrakları hazırlayıp en son 31.10.2014 tarihine kadar Dernek merkezimize veya 0533 373 1558 nolu telefonla irtibat kurarak elden teslim edilecektir. Evrakını süresi içinde teslim etmeyen, eksik evrak veren değerlendirme dışı tutulacaktır. Gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim. Prof.Dr.Ceyhun ORAL   Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

Gerekli Belgeler:
    Üniversite (Yeni Kazanan)
    • 2014 Üniversite Sınav Sonuç Belgesi (ÖSS ve ÖSYS) (Puanını ve Türkiye sıralamasını gösteren belgeler)
    • Kendi adına İşbankası Hesap Nosu

Üniversite (Ara Sınıf)

• 2013-2014 Öğrenim dönemi (Transkript)
    • Kendi adına İş Bankası Hesap Nosu

Erbaa doğumlu olup, "öncelikli olarak ailesi Erbaa'da ikamet eden" ve İstanbul da Üniversite okuyan "ihtiyaç sahibi" öğrencilere daha önceden olduğu gibi 2014 - 2015 öğretim yılında da BURS verilecektir. BURS MÜR.FORMU doldurularak gerekli olan evrakları hazırlayıp en son 31.10.2014 tarihine kadar Dernek merkezimize veya 0533 373 1558 nolu telefonla irtibat kurarak elden teslim edilmesi gerekmektedir. Evraklarını süresi içinde teslim etmeyenler, eksik evrak verenler kesinlikle değerlendirme dışı tutulacaktır. Öğrencilerimizin Gerekli hassasiyeti göstermesini önemle rica ederim.

Gerekli Belgeler:
    Üniversite (Yeni Kazanan)
    • İşbankası Şube adı ve Hesap Nosu
    Üniversite (Ara Sınıf)
    • 2013-2014 Öğrenim dönemi (Transkript)
    • İş Bankaı adı, Şube adı ve Hesap Nosu