Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Sosyal ve Kültürel Yapı arrow Yöresel Yemekler
Yöresel Yemekler
Derneğimizin son yıllarda ki önemli faaliyetlerinden biri de bildiğiniz gibi gelenekel yemekli Pazar toplantılarımız olmuştur.Birçok yöre derneği tarafından örnek alınmaya çalışılan bu toplantılarımızda üyelerimiz hem birbirlerini görüp temasta bulunurken konusunda uzman bir konuşmacıyı da dinleme fırsatını bulmuşlardır. Son dönemde bizleri Göz Hastalıkları ve Göz Sağlığımız konusunda Uzman Sayın Dr.Nusret BAŞ,. Çağımızın Hastalığı olan fazla kilo ve Sağlıklı Beslenme konusunda Prf.Dr.Ahmet AYDIN, Küresel ısınma konusunda Prf.Dr..............................,  üyemiz olan hemşerimiz Psikiyatrist Uz Dr.Basri DOĞU Herkesi ilgilendiren bir güncel konu olan depresyon, anksiyete ve panik atak ve sağlıklı bir ruhsal yaşam için bunlarla nasıl baş etmemiz gerektiği konusunda bizleri bilgilendirmişlerdir.

Bu toplantılarımız düzenli olarak 3 ayda bir üyelerimizin evinde yapıp getirdiği yöresel yemekler eşliğinde

2007 Geleneksel Erbaa Yemek Resimleri_1

2007 Geleneksel Erbaa Yemek Resimleri_2

2007 Geleneksel Erbaa Yemek Resimleri_3