Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Erbaa Derneği Genel Kurulunu yaptı
Erbaa Derneği Genel Kurulunu yaptı
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 20.10.2012 Cumartesi günü Beşiktaşta bulunan dernek merkezinde Genel Kurul toplantısını yaptı. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Genel Kurula katılımın sınırlı olduğu gözlendi.  Kurulduğu günden bu güne kadar büyük bir sevgi - saygı ve hoş görü çerçevesinde geçen toplantıda derneğin iki yıllık faaliyetleri, gelir gider tabloları önümüzdeki yılın bütçesi ve aşağıda adı soyadı bulunan yeni yönetim ve denetim kurulu listesi bütün üyelerin oyunu alarak oy birliği ile seçildi. Genel Kurula katışan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

CEYHUN ORAL
HÜSEYİN ÇAMİÇİ