Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Ali KURTUL'un ardından
Ali KURTUL'un ardından
 İstanbul da bulunan Tokatlılar Derneğinin kurucularından olan Ali KURTUL, çok iyi bir insan olmanın yanında aynı zamanda iyi bir Tokatlı, iyi bir dernekçidir.

Tokatlılar Derneğinin Kurucularından olan Ali KURTUL abimiz derneğin kurulduğu 1980 li yılların sonunda İstanbul’daki Tokatlıları tek, tek dolaşarak dernek üyesi yapmaya, Derneğin çıkarmış olduğu

Tokatlılar rehberini herkese ulaştırarak derneğe bağış toplamaya çalışmıştır. Ali abimize (Atom Ali) denmesinin nedeni de herhalde bitmeyen enerjisi, hemşerileri bir araya toplama gayreti, el attığı her işi başarmak için herkesi kıskandıran çalışma azmi olsa gerek.
1994 – 1996 yılları arasında Tokatlılar Derneğine başkanlıkta yapan Ali KURTUL abimiz Derneğimizin Onursal Başkanları arasındaki yeriniz, Tokalılar Derneği var oldukça duracaktır. Herkesin gönlüne taht kuran Ali abi sizi hiç unutmayacağız “Allah Rahmet eylesin, Mekanınız Cennet olsun” tüm Tokalıların başı sağolsun.
Prof.Dr.Ceyhun ORAL
Erbaa Dernek Başkanı