Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Erbaa Derneği Genel Kurulunu yaptı.
Erbaa Derneği Genel Kurulunu yaptı.
 Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 24.10.2010 Pazar günü Beşiktaşta bulunan Dernek Merkezinde Olağan Genel Kurul Toplantısını 13:00 - !6:00  Saatları arasında yapıldı.  Başkan Prf.Dr.Ceyhun ORAL iki yıllık faaliyetlerle ilgili üyelere detaylı bilgi verdi. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Gelir Gider tabloları, Denetim Kurulu Raporlarının onaylanmasından sonra. Yeni dönem Dernekte öncelikle görev almak isteyenler tesbit edildi. Köy Derneklerinden

Dernek Başlarının yönetime alınmasının Derneğimizin için faydalı olcağı belirtildi. Başkan ORAL, talepler ve tavsiyeler doğrultusunda oluşturduğu yeni  Yönetim Kurulu Listesi toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile onayını ladı.Başkan Teşekkür konuşmasında Derneğimize maddi manevi destek olan tüm üyelerimze teşekkür ederek toplantıyı süresi içinde kapadı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
CEYHUN ORAL