Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Erbaa da yine Trafik kazası yine aile faciası
Erbaa da yine Trafik kazası yine aile faciası

ImageHacıpazar Köyünde İmam olarak görev yapan Erbaa Tosunlar doğumlu Hüseyin AYDIN 27.04.2009 tarihinde
Erbaa- Taşova karayolunun 15'inci kilometresinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, 39 yaşındaki Hüseyin Aydın yönetimindeki 60 KR 316 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Kasım Yakut yönetimindeki 14 ER 697 plakalı minübüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 60 KR 316 plakalı araçta bulunan 55 yaşındaki Sündüz Mut (Hüsyin AYDIN'ın Halası) olay yerinde hayatını kaybederken, şoför Hüseyin Aydın kaldırıldığı Erbaa Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Minibüste bulunan Halide Yıldız, Orhan Yıldız, Gıyasettin Yakut, Mehmet Yakut ve Kasım Yakut, Erbaa Devlet Hastanesi'nde, diğer araçta bulunan Yusuf Aydın (Babası) ve Ayşe Aydın (Annesi) ise Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi edimekte iken yaşamlarını yitirdiler. Kazanın, Hüseyin Aydın'ın kullandığı otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Cenazeler bugün öyle namazını müteakip Erbaa Çarşı Çamisinde kılınacak cenaze namazından sonra Tosunlar köyünde toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin.