Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Erbaalılar Taksimde
Erbaalılar Taksimde
ERBAA'MIZA BİR ONUR DAHA

İstanbul Politikalar Merkezi tarafından24-25 Ekim 2008 tarihinde Green Park Otelde düzenlenen Yerel Kalkınmanın Yönetimi Uluslararası Konferansına  ERBAA YEREL KALKINMA İYİ ÖRNEKLER SIFATI ile davet edilmiştir.

Bu davete,  Erbaa Kaymakamımız Sayın Erdal ÇAKIR, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet YENİHAN ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Halil BAŞAK' ile İstanbu Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanımız Sayın Prof.Dr.Ceyhun ORAL Yönetim Kurulu Üyeleri ile ve çok sayıda dernek üyesi ,ilşe birlikte katılmıştır.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Erbaamızı her alanda olduğu gibi Uluslararası alanlarda da başarı ile temsil eden Erbaa Belediye Başkanı Sayın Ahmet YENİHAN ve ekibini tebrik ediyor çalışmalarının devamını bekliyoruz.

ERBAA'MIZA BİR ONUR DAHA