Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Diğer Haberler
Diğer Haberler
Web sayfamızı ve ziyaretçi defterini neredeyse her bilgisayarımı açışta gözden geçiriyorum.Erbaa ile ilgili veya İstanbul'daki Erbaalılarla ilgili yeni bir habere rastlarım diye. Hiç şüphe yokki bir web sayfası tasarımı yapmak zaman ve emek işidir ve o sayfanın yaşatılması ve emeklerin karşılık bulması da insanların iligisine muhtaçtır.Kısacası ''marifet iltifata tabidir,iltifat görmeyen mal zayidir'' derler eskiler.Bu siteye iltifatımız; ona ilgi göstermek ve sıkça ziyaret ederek öneri, eleştiri ve fikirlerimizle katkımız şeklinde olmalıdır...Sayfanın sık sık güncellenmesi grafik düzeninde yapılacak daha güncel tercihler Erbaa'lı olmak gururuyla derneğimize sahip çıkmak duygusunu gündemde tutmak için de bir katkı sağlar düşüncesindeyim.Web sayfasının yapımında emeği geçen Adnan Ak arkadaşımıza teşekkür eder tüm Erbaa'lı hemşehrilerime sevgi ve muhabbetler dilerim.
                                                       Tuğrul SELÇUK