Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Köy Dernek faaliyetleri
Köy Dernek faaliyetleri

Doğanyurtlular İstanbul Dudulluda bulunan saklı bahçe et mangat restoranda düzenledikleri iftar da köyleri ile buluştu.
İftara Erbaa Derneği Başkanı Prof Dr. Ceyhun ORAL Yönetim Kurulu Üyesi Adnan AK ile birlikte katıldı. Başkan ORAL Doğanyurtluları İftarda bir arada görmek çok güzeldi. bundan sonra zamanımız elverdiğince diğer köy dernekneklerimizin de  faaliyetlerine katılmayı düşünüyoruz dedi.

Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol