Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler
Kayalar'da Erbaaya bir mübadele Osman bey.

Image1924 Yılında Yunanistan Kayalardan yola çıkan, çoğunluğu mavi gözlü, sarı saçlı, mahsun bakışlı çocukların oluşturduğu kafile'nin, Erbaa'ya zorunlu ve zorlu yolculuğunda Osman Bey Ailesinin öyküsü.
Kayalar ve Erbaalı dostlarıma, sevgi ve saygılarımla.                                                               Süleyman KARA

Resim Yarışmasında Gurur veren başarı

Hacıpazar köyü Halkından olup, İstanbul da ikamet eden Fatih MERT'in oğlu Serkan MERT "DSİ nin düzüenlemiş olduğu 2010 YILI DÜNYA SU GÜNÜ YARIŞMASIN da Resim dalında Marmara Bölge 1.cisi Türkiye 3.cüsü olmuştur. Türkiye çapında bu başarıyı elde eden yovrumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Haber linki

ÖSS Say.Türkiye 8.cisi Erbaadan
 Image
Erbaa Hacıpazar Köyü Nufusuna kayıtlı olup, Tokat Sigara Fabrikasında İŞÇİ olarak çalışan Ali DURAN' ın kızı Rahime DURAN Say-2 puan türünde Türkiye 8.si olmuştur. Kızımızı, onu yetiştiren ailesini ve emeği geçen bütün öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Haberin devamını ve kızımızın hikayesini basında çıktığı gibi takip edelim.

Erbaalılar Taksimde
 Image
ERBAA'MIZA BİR ONUR DAHA

İstanbul Politikalar Merkezi tarafından24-25 Ekim 2008 tarihinde Green Park Otelde düzenlenen Yerel Kalkınmanın Yönetimi Uluslararası Konferansına  ERBAA YEREL KALKINMA İYİ ÖRNEKLER SIFATI ile davet edilmiştir.

Bu davete,  Erbaa Kaymakamımız Sayın Erdal ÇAKIR, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet YENİHAN ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Halil BAŞAK' ile İstanbu Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanımız Sayın Prof.Dr.Ceyhun ORAL Yönetim Kurulu Üyeleri ile ve çok sayıda dernek üyesi ,ilşe birlikte katılmıştır.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Erbaamızı her alanda olduğu gibi Uluslararası alanlarda da başarı ile temsil eden Erbaa Belediye Başkanı Sayın Ahmet YENİHAN ve ekibini tebrik ediyor çalışmalarının devamını bekliyoruz.

Yolun Açık Olsun ERBAA
 29.03.2009 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimini 4. kez kazanan Erbaanın Sevilen Başkanı Ahmet YENİHAN Mazbatasını alarak göreve başladı. Yediden yetmişe herkesin sevdiği, takdir ettiği başkan diyorki "Sevgi kazandı, Yürek kazandı, Siz kazandınız " size layık olmak şereflerin en yücesi.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 4. kez Başkanlık yarışını önde tamamlayan Sayın YENİHAN' a Tebrik eder başarılar dileriz.
Yolun Açık Olsun Başkan, Yolun açık olsun ERBAA

Erbaa'dan Haberler

BÜYÜK ÖDÜL ERBAA'NIN
 Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi, Sabancı Vakfı, Dünya Gazetesi, TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumunun