Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler
Timuçin Özer'in Düğününe Davet
Erbaa Kultur ve Dayanisma Derneginin uyesi Eski Noter Baskatibi Saban OZER'in Oglu Timucin OZER'in 25 Mayis 2013 Cumartesi gunu Saat 19.00-23.00 arsi Grand Salon Paris'te Dugun merasimi vardir.Tum Erbaalilar davetlidir. Yer.Cengiz Topel Cd. Fevzi Cakmak Mh.2001 Pasaji No.212 Kucukkoy-G.O.Pasa
Kına: 22 Mayıs Çarşamba saat 19:00-23:00  arası MUTLU DÜĞÜN SALONU Soğanlı Meydanı Eski Edirne Yolu No:9 Bahçelievler İst.

Düğüne Davet

Köyümüz halkından Müzeyyen - Bedir Cılız'ın oğlu Emrah Cılız ile Arzu - Bilal Çadır'ın kızı Hatica Çadır'ın Nişan Merasimi 17 Mayıs 2013 Cuma günüdür.
Düğün Merasimi 18 Mayıs 2013 tarihinde Hacıpazar Köyündeki evlerinde olacaktır.
Tüm Hacıpazarlılar Davetlidir.

Düğün Nişan Sünnet
Düğün & Kına & Nişan & SünnetDüğün, Kına, Nişan, Sünnet ile ilgili yer, zaman, davetiye bilgisi ve daha bir çok detayları bu bölümde bulacaksınız.