Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler
Tuğrul SELÇUK ' un ağabeysi vefat etmiştir.
Erbaa'mızın yetiştirdiği heykeltıraş Tuğrul SELÇUK' un ağabeysi emekli Astsubay Raci SELÇUK kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuş olup 18.06.2016 Cumartesi günü Düzce de ebediyete uğurlanmıştır. Merhuma Allahtan rahmet ailesine ve üyemiz Tuğrul SELÇUK kardeşimize başsağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin.

Aydin ŞENEL ' in annesi vefat etmiştir.
Derneğimizin kurucu üyesi Aydın Şenel' in annesi Saliç Şenel bu gün 29.06.2014 tarihinde vefat etmiş olup Cenaze bu gün öğle namazını müteakip Karayaka kabristanina defnedilecektir.Merhumeye Allah (cc)dan rahmet geride kalan çocukları ve ŞENEL ailesine şahsım ve Yönetim Kurulum adına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

İhsan KOCAOĞLU vefat etmiştir.

Erbaa'da 2.Dönem 1973-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU'nun babası İhsan KOCAOĞLU 25.02.2014 bugun hakkin rahmetine kavusmustur. Cenaze yarin Öyle Namazından sonra Erbaa Şehir Mezarlığında defnedilecektir. Merhuma Allah ( cc )dan rahmet diler geride kalan yakinlarina bassagligi ve sabirlar dilerim.                Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Bedia BAÇ vefat etmiştir
Dr.Yavuz BAÇ'IN Annesi Bedia BAÇ 23.02.2014 bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze yarın Zincirlukuyu Camiinde öyle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarligina defnedilecektir. Merhumeye Allah ( cc )dan rahmet diler geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Necla Önder vefat etmiştir
Eski Tokat Milletvekillerimiz den (merhum) Reşit ÖNDER'in eşi (Yön.Kur. Üyemiz Sezer SÜZER'in yengesi)  Necla ÖNDER 21.01.2014 bugün vefat etmiştir. Cenaze yarın kılınacak öyle namazından sonra Erbaa da toprağa verilecektir. Merhumeye Rahmet, geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Prof.Dr. Ceyhun ORAL

Hüseyin ÇAMİÇİ'nin acı günü
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımçısı Huseyin CAMICI'nin kardesi Siyami ÇAMİÇİ'nin Esi 09.01.2013 gunu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze yarin oyle namazini muteakip Salkımören koyünde toprağa verilecektir. Merhumeye Allah (cc)dan Rahmet, geride kalan Eşi,çocukları ve ÇAMİÇİ ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine Bassagligi ve sabirlar dileriz. Mekani Cennet olsun. H.CAMICI 0533 734 9799 http://www.erbaadernegi.com Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Eyüp PEYNİRCİ vefat etmiştir.
ImageErbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyemiz İbrahim ARSLAN'IN dayısı TONU köyünden Eyüp (çavuş) PEYNİRCİ 07 Ocak 2014 bu gün vefat etmiştir. Cenazesi bu gün ikindi namazını müteakip Tonu (Akkoç) köyün de defnedilecektir. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet ruhu şad olsun.  Prof.Dr.Ceyhun Oral

Şecaattin TÜZEMEN vefat etmiştir.

Erbaa'nın Say ailesinden Türkan Tüzemen'in eşi, Şecaattin Tüzemen 16.11.2013 bu gün vefat etmiş olup, yarın Karaca Ahmet Mezarlığı Şakirin Caminden İKİNDİ namazında kalkacaktır. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler geride kalan yakınlarına Başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ogeday ULUPINAR vefat etmiştir.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğimizin üyesi Ali Galip ULUPINAR'ın oğlu, Ragıp ULUPINAR'ın yeğeni Ogeday ULUPINAR elim bir Trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Cenaze 11.11.2013 bugün ikindi namazını müteakip ŞİŞLİ CAMİİNDEN kaldırılarak tefnedilecektir. Merhuma Allah(cc)dan rahmet diler ailesi başta olmak üzere tüm sevenleri ile Erbaalılara başsağlığı ve sabırlar dileriz.Prof.Dr.Ceyhun ORAL http://erbaadernegi.com

Yusuf ALTUN vefat etmistir.

Çocukluğu gençliği ve okul yılları Erbaa'da geçen, iş hayatına Taşova'da devam eden, son yıllarını  İstanbul'da geçiren Yusuf ALTUN hakkin rahmetine kavuşmuştur. Merhume Allah (cc) dan rahmet diler, geride kalan yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Prof.Dr.Ceyhun ORAL  www.erbaadernegi.com

(FOTOFON)Nurettin ERDEM vefat etmiştir.
Erbaanın tarihi ve güzelliklerini fotoğrafları ve fotoğraf kitapları ile geçmişten günümüze aktararak Erbaalılara büyük hizmet eden (FOTOFON) Nurettin ERDEM hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 06.11.2013 bugün öğle namazını mütakip Erbaa'da defnedilecektir.Merhuma Allah (cc)dan  rahmet diler geride kalan yakınları ve sevenlerine Baş sağlığı ve sabırlar dilerim. Tüm Erbaalıların başı sağolsun. Prof.Dr.Ceyhun ORAL  www.erbaadernegi.com

Dr.Mustafa Ertan TANOBA vefat etmistir

Derneğimizin üyesi Cevdet TANOBA'NIN oğlu Dr.Mustafa Ertan TANOBA 25.10.2013 Cuma günü vefat etmiştir. Cenaze yarın öyle namazını müteakip Karaca Ahmet Camiinden Karaca Ahmet Kabristanına defnedilecektir. Merhuma Allah(cc)dan rahmet diler, babası başta olmak üzere tüm geride kalan aile efradı dost ve yakınlarına Başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı Cennet olsun.Prof.Ceyhun ORAL

Av. Bedirhan ÖZALP vefat etmişir

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Av. Bedirhan ÖZALP bu gün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze 02.09.2013 Pazartesi İkindi Namazını Müteakiben Ataşehir Mimar Sinan camiinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, geride kalan eşi, çocukları, tüm sevenleri ve Erbaalılara Başsağlığı ve sabırlar dileriz. Allah taksiratını affetsin Mekanı Cennet olsun. Amin.0532 287 8722  Prof.Dr.Ceyhun ORAL
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı

Salih KAYALAR vefat etmiştir.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin Kurucu üyesi Yılmaz KAYALAR'ın Ağabeyi, Derneğimizin şu anki 2.ci Başkanı Zafer KAYALAR'ın babasi Salih KAYALAR beyefendi hakkin rahmetine kavuşmuş olup, Cenazesi yârin Erbaa'da defnedilecektir. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, KAYALAR ailesi basta olmak üzere tüm yakınlarına Başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun. Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Şöfor Yusuf KABA vefat etmiştir
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Memet Yılmaz'ın kayınpederi Şörfor Yusuf KABA vefat etmiştir cenazesi bugün Erbaa'da defnedilecektir.Merhuma Allah (cc) dan Rahmet diler,geride kalan yakınları başta olmak üzere KABA ailesineBaşsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun.Prof.Dr.Ceyhun ORAL İrt. Memet Yılmaz 0535 298 7296

Cengiz BÖLÜCÜ vefat etmi_tir
Yönetim Kurulu Uyemiz Muzaffer Bolucu'nun Amcasi Remzi Bolucu'nun oglu, Fuat Bolucu'nun Agabeyi Cengiz Bolucu Hakkin rahmetine kavusmustur.Cenaze bugun Erbaa'da defnedilmistir.Merhuma Allah'tan Rahmet,geride kalan Bolucu ailesi ve sevenlerine Bassagligi ve sabirlar dileriz.Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Hacıpazar Köyü Eski Muhtarı Sami HANEDAN vefat etmiştir.
Yaklaşık dört hafta önce elim bir kaza sonucu Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisi devam edenHacıapzar Köyü eski Muhtarlarından Sami HANEDAN 28.04.2013 Pazar günü Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.Cenaze Yarın Köy Mezarlığında defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet diler, geride kalan eşi çocukları başta olmak üzere HANEDAN ailesi ile Hacıpazar köyü halkına başsağlığı ve sabırlar dileriz.Mekanın cennet olsun Sami abi. Necdet:5354968969-Hami:5378393924

Ezebağı eski Muhtarı Adil BARUT vefat etmiştir.
Derneğimizde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış, üyemiz Oğuz BARUT'un amcası Ezabağı köyü eski Muhtarlarından Adil BARUT bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın Erbaa Ezebağı köyünde toprağa verilecektir. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, geride kalan üyemiz Oğuz,Mehmet ve Süleyman BARUT başta olmak üzere BARUT ailesine ve Ezabağlılara Başsağlığı ve Sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun. 0532 351 0540 Prof Dr:Ceyhun ORAL

Sayın Varol SAYGIN vefat etmiştir
Erbaanin ilçemizin yetistirdigi Egitimci, Ciftcimizin orgutlenmesinde Necmi YURTALAN ve Selahattin KOK ile birlikte Turkiye genelinde onculuk yapmis, Sayin Varol SAYGIN vefat etmistir. Cenazesi 29.03.2013 Cuma namazini muteakip Izmirde topraga verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakinlari basta olmak uzere geride kalanlara Bassagligi ve sabirlar dilerim. Erbaa'nın Başısağolsun. http://www.erbaadernegi.com Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Dilek CABA vefat etmistir.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneginin Kurucu Uyesi Zeki OCAL ile Uyemiz Sebati ve Mehmet OCAL'ın kiz kardesleri Dilek CABA vefat etmistir. Merhumeye Allahtan rahmet diler, geride kardesleri ailesi ve yakinlari basta olmak uzere CABA ve OCAL aileleri ile tum sevenlerine Başsağlığı ve sabirlar dileriz. Mekani Cennet olsun. Allah tahsiratını affeylesin. http://www.erbaadernegi.com/  Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Selahattin İŞGÜZAR vefat etmiştir
Aslen Hacıpazarlı olan, Erbaa'da ikamet eden (merhum) İbrahim İŞGÜZAR'ın (merhum) Aziz hanımefendiden olan oğlu, (FOTO ZİYANIN ABİSİ) Selahattin İŞGÜZAR çalışmakta olduðu İZMİR de vefat etmiþtir. Vefat eden Sebahattin İŞGÜZAR' Allah (cc) ludan rahmet, geride kalan eşi, çocukları ve kardeşleri, başta olmak üzere, tüm İŞGÜZAR ailesine BaŞsağlığı ve sabýrlar dileriz. İŞGÜZAR kardeşler (Zeki:05359586815)(Ziya:05355114113) (Mustafa:05325209785) (Ömer:05349829318)(Hacer:05058529546)

İnşaat Mütehati Mahir Çoban vefat etmiştir
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenleediği Geleneksel gecelerine Erbaa dan gelerek katılan dostumuz, hemşerimiz inşaat mütehati Mahir Çoban vefat etmiştir. Hemşerimiz Mahir beye Allah'tan Rahmet, geride kalan yakınlarına sabırlar dileriz. Mekanının cennet olsun, Erbaalıların Başı sağolsun. www.erbaadernegi.com  Prof.Dr.Ceyhun ORAL

Cavit GÜRLE vefat etmiştir.
Erbaa Kultur ve Dayanisma Derneginin Yonetim Kurulu Uyesi Asli DILEK'in babasi Osman DILEK' kayin babasi Cavit GURLE 27.01.2013 tarihinde vefat etmistir. Cenazesi yarin Ankarada defnedilecektir. Merhuma Allah'tan Rahmet, geride kalan kizi, esi ve damadi başta olmak üzere tüm aile yakınlarına Bassagligi ve sabırlar dileriz. Allah (cc) hu gani,gani rahemt eylesin Mekanı cennet olsun. O.Dilek 0532 401 0950

Şevki ATEŞOĞLU vefat etti
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinden Sevki ATESOGLU vefat etmistir Cenaze bugun ikindi namazinda SAHRAYI CEDIT CAMIINDEN kalkacaktir. Merhuma Allahtan Rahmet diler, geride kalan tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun.  http://www.erbaadernegi.com Prof.Dr. Ceyhun ORAL

GÜRKAN kardeşlerin acı günü
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin Yönetim Kurulu üyelerinden Ayşe ve Beril GÜRKAN'ın, Kardeşi Aslan GÜRKAN vefat etmiştir. Cenazesi yarın Öğle namazını müteakip, Maltepe Merkez Camiden kalkacaktır. Merhuma Allahtan Rahmet diler, geride kalan Kardeşleri başta olmak üzere yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.0535 460 0803 http://www.erbaadernegi.com Prof.Dr. Ceyhun ORAL

Noter Ahmet UĞURLU'nun Babası vefat etmiştir

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi “eski Yönetim Kurulu Üyemiz” Noter Ahmet UGURLU'nun  babası Sabahattin UĞURLU  bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Merhuma Allah(cc) dan rahmet diler, geride kalan çocukları başta olmak üzere tüm sevenlerine Başsağlığı ve sabırlar dileriz.Allah taksiratını affetsin, Mekanı cennet olsun.AMİN.

Baş Savcı Ahmet BÜKÜLMEZ Vefat etmiştir.

Erbaa Hacıpazarlı Hemşehrimiz, Erbaa ve Hemşeri sevdalısı Emekli Cumhuriyet Baş Savcısı Ahmet BÖKÜLMEZ 08.09.2012 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın Erbaa da kılınacak cenaze namazından sonra doğduğu köyde defnedilecektir. Merhume Allah’tan rahmet diler, geride kalan eşi, çocukları, torunları başta olmak üzere BÜKÜLMEZ ailesi ile tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Mekânın cennet olsun.505 6250282

Mehmet Kırımca vefat etmiştir.
İstanbul Örnek Mahhallesinde ikamet etmekte iken hakkın rahmetine kavuşan Erbaalı hemşerimiz Mehmet KIRIMCA 10.05.2012 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuş olup, Cenazesi Erbaada toprağa verilmiştir. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler geride kalan ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

İrfan ER'in Annesi vefat etmiştir.
Erbaa Kültür ve Dayanışma Dernek uyemiz Isadami Irfan ER'in annesi Sadakat ER hakkın Rahmetine kavuşmuştur..Cenazesi bugun Erbaa'da defnedilecektir.Merhuma Allah'tan Rahmet diler, Geride kalan yakınlarına Başsağlığı dileriz.Mekanı Cennet olsun Allah taksiratını affeylesin AMİN.
                    Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Beşiktaş http://www.erbaadernegi.com

Ali KURTUL'un ardından
 İstanbul da bulunan Tokatlılar Derneğinin kurucularından olan Ali KURTUL, çok iyi bir insan olmanın yanında aynı zamanda iyi bir Tokatlı, iyi bir dernekçidir.

Tokatlılar Derneğinin Kurucularından olan Ali KURTUL abimiz derneğin kurulduğu 1980 li yılların sonunda İstanbul’daki Tokatlıları tek, tek dolaşarak dernek üyesi yapmaya, Derneğin çıkarmış olduğu

MHP Mlletvekili Dr.Reşat Doğru'nun acı günü
MHP Tokat Mlletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Erbaalı Hemşerimiz Dr. Reşat DOĞRU'nun Kayın babası bugün hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah (cc)dan Rahmet diler, geride kalan ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun, Allah Taksiratını affetsin.AMİN. http://www.erbaadernegi.com/

Mehmet TOPCU vefaat etmiştir
ImageDerneğimizin Üyelerinden Özdoğan YİĞİT'n kayın babası 17.06.2010 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın Erbaa da defnedilecektir. Merhuma Allahtan Rahmet diler, Başta Özdoğan YİĞİT olmak üzere diğer aile fertleri ile tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.Allah (cc)Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.     Ebaa Kültür ve Dayanışma Derneği

Dr.Nusret BAŞ' ın Babası Vefat etti
ImageDerneğimizin Üyesi olup, TÜRKİYE HASTANESİ nde görev yapan  Sayın Dr Nusret BAŞ’ ın  Babası  10.08.2009 tarihinde Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.
Merhuma Allahtan Rahmet diler, Başta Sayın Dr. Nusret BAŞ olmak üzere diğer aile fertleri ile tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.Allah (cc)Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

Ebaa Kültür ve Dayanışma Derneği

Başkan YENİHAN'ın Babası Vefat etti
ImageErbaa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet YENİHAN' ın Babası Mehmet YENİHAN 29.07.2009 tarihinde Hakkın Rahmetine kavuşmuştur.
Merhuma Allahtan Rahmet diler, Başta Sayın Başkanımız olmak üzere diğer aile fertleri ile tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.Allah (cc)Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.
                                                                                                                                         Ebaa Kültür ve Dayanışma Derneği

Erbaa da yine Trafik kazası yine aile faciası

ImageHacıpazar Köyünde İmam olarak görev yapan Erbaa Tosunlar doğumlu Hüseyin AYDIN 27.04.2009 tarihinde
Erbaa- Taşova karayolunun 15'inci kilometresinde saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, 39 yaşındaki Hüseyin Aydın yönetimindeki 60 KR 316 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Kasım Yakut yönetimindeki 14 ER 697 plakalı minübüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 60 KR 316 plakalı araçta bulunan 55 yaşındaki Sündüz Mut (Hüsyin AYDIN'ın Halası) olay yerinde hayatını kaybederken, şoför Hüseyin Aydın kaldırıldığı Erbaa Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Minibüste bulunan Halide Yıldız, Orhan Yıldız, Gıyasettin Yakut, Mehmet Yakut ve Kasım Yakut, Erbaa Devlet Hastanesi'nde, diğer araçta bulunan Yusuf Aydın (Babası) ve Ayşe Aydın (Annesi) ise Tokat Devlet Hastanesi'nde tedavi edimekte iken yaşamlarını yitirdiler. Kazanın, Hüseyin Aydın'ın kullandığı otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Cenazeler bugün öyle namazını müteakip Erbaa Çarşı Çamisinde kılınacak cenaze namazından sonra Tosunlar köyünde toprağa verilecektir. Allah rahmet eylesin.

Cenaze Haberleri

Cenaze Haberleri Erbaa Hacıpazar Köyü Halkından olup, KEFİL İsmiyle Anılan Mehmet Oğlu, Hasan