Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow 2008 Erbaa Gecesi
2008 Erbaa Gecesi

Image2008 Gecesi Cent Kolejinde yapıldı Sosyal Tesislerinde yapıldı, Gecemize İstanbuldaki Erbaalıların yanısıra, Ankaradan birincilik ödülü ile gelen  Erbaa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet YENİHAN ile Tokat Milletvekilleri Sayın Zeyid ASLAN ve Sayın Orhan DİREN katıldı.
Gecemimiz Saat 19:00 da Başkan Prf.Dr.Ceyhun ORAL' ın açılış konuşması ile başladı, başkan derneğin faaliyetlerini, hedeflerini anlattı, katılan herkese ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Daha sonra Millet vekilimiz Sayın Zeyid ASLAN Erbaa ya yapılan ve yapılacak olan yeni yatırımlarla ilgili bilgi verdi böyle bir gecede sizlerle beraber olmamızı sağlayan Dernek Başkanı ve Yöneyim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Geleneksel gecelerimizde bizi yalnız bırakmayan Millet vekilimiz Sayın Orhan DİREN Erbaalılarla birlikte olmaktan onur duyduğunu Erbaaya yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese ve Dernek Başkan ve Yöneticilerine teşekkür etti.
Yorucu geçen bir sınav  sonrasın da bizlerle beraber olmak için Ankaradan birincilik ödülü ile gelen Erbaa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet YENİHAN da Sınavla ilgili bilgiler verdi Erbaa ya er_bali markasıyla Hazır giyim fabrikası kurulduğunu bunu maliyetinni 2 tirilyon olduğunu diğer yapılacak yatırımlar için çaba sarfeden Tokat Milletvekillerine teşekkür etti.
Gecede Dans gösterisi yapıldı, Türk Hafif Müzük Sanatcısı Yavuz ÖZIŞIK bir konser verdi.
Derneğimiz tarafından hazırlanan Geçmişten günümüze Erbaa - Derneğimizin kuruluşundan bu güne bir yolculuk adında bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Gece saat 24:00 da dağıldı. Bir sonra gecemizde buluşmak dileğiyle.