Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow Erbaa'dan Haberler
Erbaa'dan Haberler
BÜYÜK ÖDÜL ERBAA'NIN

TARİH : 26.05.2008

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi, Sabancı Vakfı, Dünya Gazetesi, TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu, Ulusal İnovasyon Girişimi ve Friedrich Naumann Vakfının 23–24 Mayıs 2008 tarihlerinde Ankara Akar Otel’de ortaklaşa düzenlediği, Türkiye genelinde “Katılımcı Yerel Kalkınmada İyi Örnekler Konferansında”, “ERBAA KALKINMA PROJESİ”İYİ GİRİŞİM BAŞARI ÖDÜLÜ” 1.olarak kazanmıştır. Konferansa ülke genelinden 131 proje müracaat etmiş ve seçilen 14 proje sunum yapmak üzere Ankara’ya davet edilmiştir. İki gün süren sunumların ardından; Erbaa Kaymakamlığı, Erbaa Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının paydaş oldukları, “ERBAA KALKINMA PROJESİ” İlçe Kaymakamı Sabri BAŞKÖY tarafından sunuldu.    Başkan YENİHAN konu ile ilgili şöyle dedi; Bu ödül ile birlikte artık, Erbaa’mızın kalkınması ,büyüyüp gelişmesi ulusal anlamda tescillenmiş oldu.Bu gelişme ve büyümenin durmaması ve hızla devam etmesi için Erbaa Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti sarf etmekteyiz .Ben şahsım ve Erbaa Belediyesi olarak bu ödülü Erbaa halkına ithaf ediyorum.Bu ödülü Erbaa halkının fazlası ile hak ettiğine inanıyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.