Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Derneğimiz arrow Dernek Hesap Numaraları
Dernek Hesap Numaraları

Derneğimiz

2012 yılı Geleneksel gecemiz

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği’nin her yıl düzenlediği “Geleneksel Erbaalılar Gecemiz” bu yıl Üyelerimizin isteği üzere Avrupa yakası, Trabya da bulunan CENT koleji Sosyal Tesisleri Havuz başında yapılmıştır.

Merkezi İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Derneğimizin başkanı Prof. Dr. Ceyhun ORAL, protokol ve tüm misafirleri selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında;

“Değerli Hemşerilerim,

Geleneksel Sohbet Toplantımıza Davet
Her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel toplantımız, 04.12.2011 Pazar günü saat 13:00 – 16:00 arası Beşiktaş ta bulunan Dernek Merkezimizde yapılacaktır. Toplantımızın konusu  “1960 lı yıllarda Erbaa’da sosyal hayat, ekonomik ve kültürel etkinlikler “  Konuşmacı Erbaa Aşığı Emekli Öğretmenimiz Rafet ÇAĞLAR olacaktır. Bu toplantımıza tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Elinizde bu yıllara ait eski fotoğraflarınız varsa toplantıya katılanlar başta olmak üzere ve web sitemizde yayınlanmak kaydıyla   Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır   e-mail adresine gönderilmesini rica ederiz.  Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği

Kültürel etkinlik
İstanbul Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 27.12.2009 tarihli Söyleşi Günü'nde Beşiktaş'daki Dernek Binasında biraraya geldi. Dernek üyeleri bu defa kendi içinden yetiştirdikleri üniversite öğrencisi türkücü kızı Meliha Kılıç eşliğinde  eylendiler. Dernek Başkanı Prof.Dr.Ceyhun Oral  yöresel yemeklerini kapıp kültürel etkinliğe gelen Erbaalılara teşekkür ederken Tokat yöresinin çok sanatçı yetiştirdiğini Erbaa'nın Meliha ile ilkleri başlatacağına inandığını belirtti ve tüm Erbaalıların yeni yılını kutladı. Meliha Kılıç hocaları Tekin Kumaş ve Ferhat Aslan  "Hikayeleri ile Türküler"adlı  programını Erbaalılarla birlikte coşkuyla, eylenceli türküler eşliğinde sonlandırdılar.

Erbaa Derneği'nin kültür etkinlikleri her zaman ayrı bir tat, ayrı bir lezzet demektir.

Derneğimiz Hakkında Genel Bilgi
Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 1980 yıllarda kurulmasına karar verilmiş,

Başkanımızın Mesajı

Değerli Hemşerilerim, Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin  Değerli Üyeleri,..

Kurucu Üyeler

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 1980 yıllardan itibaren kurulması düşünülmüş olup, bu maksatla bir kaç,..

Yönetim Kurulu Üyelerimizi görmek için sayfayı tıklayınız.

Denetim Kurulu

Üye Listesi
İstanbul Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğimizin Üye listesi. Kayıt Üyeler görebilir.

Üyelik Dilekçesi
Imageİstanbul Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Üyelik Formu Lütfen dolduralım
İstanbul Beşiktaş Erbaa Derneği Üyelik Formu için tıklayınız.

Kredi Kartı Formu

Image İstanbul Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Burs, aidat ve Bağış için Kredi kartı formu Lütfen dolduralım.

Dernek Tüzüğü

ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TÜZÜĞÜ indir

Dernek Merkezi

Dernek Faaliyetleri