Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow GELENEKSEL GECEMİZ YAPILDI.
GELENEKSEL GECEMİZ YAPILDI.
   2016 İSTANBUL ERBAALILAR GECESİ YAPILDI İstanbul Beşiktaş Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneğinin geleneksel olarak her yıl yapmaya çalıştığı İstanbul Erbaalılar gecesi 28 Mayıs Gecesi İstanbul'da yaşayan Erbaalıların geniş katılımıyla yapıldı. Kış ayları boyunca yaptığı pazar toplantılarıyla gündemi canlı tutan İstanbul Erbaa derneği yılın finalini 28 Mayıs gecesi Tarabya Cent Koleji sosyal tesislerinde havuzbaşında kutladı. Erbaa belediye Başkan'ı Hüseyin Yıldırım'ın , Erbaalı iş adamı Hüseyin Özdilek'in, Dimes holdingin yönetim kurulu bşk eski Tokat milletvekili Orhan Diren'in , İstanbul SGK il md hemşerimiz Murat Göktaş'ın, Erbaa'nın dört dönem belediye başkanlığını yapmış olan Ahmet Yenihan'ın katılımıyla daha bir değer kazanan gece dernek Başkan'ı Prof. Dr. Ceyhun Oral'ın konuşması ve dernek yönetim kurulunu sahneye çağırarak tanıtmasıyla başladı. Daha sonra söz alan belediye Başkan'ı Hüseyin Yıldırım göreve geldiğinden beri yaptıklarını anlattı. Hüseyin Özdilek yaptığı samimi ve ilginç konuşması ve sempatik tavırlarıyla geceye renk kattı. Erbaa'da uzun yıllar dahiliye uzmanlığı yapmış olan Meriç Ege nin katılımı ve konuşması sempati yarattı. Davetlilerin tanıtıldığı, ses sanatçımız Ayşegül Pınar'ın türküleriyle bizleri coşturduğu gece Antalya'dan katılan Kadir Durmuş ve eşi Selma Mahar Durmuş,Erbaa'dan katılan Eyüp Aydın, İrfan Er, Mustafa Koçhisar, Sebati Öcal, Salim Kaya'lar ,Hüsamettin Çetinkaya , nın Eskişehir Bozüyük'ten katılarak topladığı imzaları belediye Başkan'ına vererek Erbaa dışında yaşayan Erbaalılar için hatıra ormanı tahsisi isteyen Cengiz İzginin varlığıyla daha da renklendi. Yaşları ilerlemiş olmasına rağmen geceye coşkuyla katılan Halil ve Nuriye Ruhsevengil , emekli hocamız Günal Say Balcı , Nural Say, Hüseyin Özdilek'in Kızkardeşi de gecenin güzellikleri idi.Katılanların ve iş adamlarımızın katkılarıyla toplanan yardımlarla gelecek sene İstanbul'daki Erbaalı öğrenciler için burs katkısı sağlandı. İlerleyen saatlerde eski Başkan Ahmet Yenihan'ın İTÜ den arkadaşı Sarıyer Belediye Başkan'ı Şükrü Genç'in katılımıyla daha da renklenen gece geç saatlere kadar devam etti.Gecenin organizasyonunda katkısı olan Zafer Kayalar ve Ali Yılmaz'ın yardımlarıyla verimli geçen gece de Mesut Kayalar'ın tasarımı olan bardakların satışı ile Zafer Kayalar'ın eşinin yapmış olduğu tablonun satışından burs katkısı sağlandı. Son yıllarda yapılan en renkli gecelerden biri olan gece den herkes seneye buluşmak dileğiyle ayrıldı.