Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow 2013 yılı Geleneksel gecemiz
2013 yılı Geleneksel gecemiz

Değerli dostlar,.. 1990 yılında kurulmuş olan Erbaa Kültür ve Dayanışma derneğimiz İstanbul’daki Erbaalıların en önemli kurumsal yapılarından biri olarak 23. yılını tamamlarken, son 17 yıldır kesintisiz olarak geleneksel Erbaa'lılar gecesini yapmanın onurunu taşımaktadır. Bu bilgi birikim ve tecrübe ile üyelerimizin taleplerine göre şekillendirdiğimiz Geleneksel gecemizi bu yıl 1 Haziran 2013 Cumartesi saat 18:00 - 23:30 arası Boğaziçi manzarası eşliğinde Nakkaş Kebap'ta yapılacaktır. Tüm Erbaalılar davetlidir.                                                                                                             Prof.Dr.Ceyhun ORAL