Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler arrow İşte vefalı Erbaalı budur Tahir Murat SAKALLI
İşte vefalı Erbaalı budur Tahir Murat SAKALLI
Eebaa da doğup büyüyen, üniversite okumak içn İstanbula gelen bir öğrenci istanbulda kendine sığınacak bir yer destek olacak bir dost el ararken Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği imdadına yetişir azda olsa zor günlerinde yanında olur sağladığı burs ve verdiği manevi destekle okulunu başarıyla bitiri ve meslek hayatına atılır atılmaz Erbaa Derneğinin faaliyetlerine katılır ve hemen ben bu derneğin bursları ile okudum artık bende burs vermek istiyorum der Tahir Murat SAKALLI ve burs vermeye başlar. Vefa budur dost el budur haydi sende bir öğreciye burs vermek istermisin.