Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Haberler
Necmi YURTALAN'na geçmiş olsun ziyareti

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucularından Necmi YURTALAN, çok ciddi bir rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmuştur. Ameliyatı Prof.Dr.Ceyhun ORAL hocamızın yakın takibi ile başarılı geçmiştir. Hastalığı ile ilgili rahatsızlıkları iyi olma yoluna girmiş olup, kendisine evinde yapmış olduğumuz ziyarette gayet sağlıklı gördük. Sevenleri dostları görmek isteyip ziyaretine gidemeyenler için küçük bir röportaj yaptık. Durumu gayet iyi olup, herkese selamları var. Erbaa Derneği olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. http://www.erbaadernegi.com

Geçmiş olsun
Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi, Karayaka Derneğinin Başkanı Şakir Taşova 03.07.2010 tarihinde kalp rahatsızlığı nedeniyle haseki kardiyoloji Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. 24 saat yoğun bakımda tutulan Şakir beyin sağlık durumunun normale dönmesi sonucu 2 ay İstirahat etmek üzere evine gönderilmiştir. Şakir beye geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.

Hastalarımız
GEMİŞ OLSUN

Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÇAMİÇİ Daha önceden geçirmiş olduğu Amaliyat nedeniyle nükseden ani ateşlenme rahatsızlığı ile Çerrahpaşa Tıp Fakultesi Hastanesi Genel Cerrahi servisi 6 katta 2 nolu özel odada yatmaktadır. Kendisine geçmiş olsun der Acil şifalar dileriz.